Begeleiding bij ongewenste kinderloosheid

Ik begeleid jouw verlies via jouw eigen unieke rouwproces naar een mooie nieuwe toekomst.

Kinderwens begeleiding & ongewenst kinderloos zijn

Vruchtbaarheidstrajecten

Vruchtbaarheidstrajecten brengen veel spanningen en emoties met zich mee. Bij aanvang ben je je daar nog helemaal niet van bewust. Naarmate het traject langer duurt, bouwen de spanningen en emoties zich steeds verder op. Soms vraag je je af of het nog wel gaat lukken. En soms wil je er misschien wel mee stoppen, omdat het te veel is voor je.

Niet vervulde kinderwens

Bij het niet vervuld afronden van een ivf-traject kun je (onbewust) het gevoel hebben dat je bezig moet blijven met werk, met sporten, met onderweg zijn. Alles om maar niet te hoeven stilstaan bij het verschrikkelijke bericht dat je nooit meer moeder zult worden. En om maar niet in dat gapende donkere gat te vallen.

Single

Heb je helemaal geen partner om een gezin te kunnen starten en ben je nu toch op een leeftijd waarop kinderen krijgen lastig kan gaan worden? Dat besef en dat gevoel kan zo beangstigend en hevig zijn, dat je er ook liever voor wilt weglopen. Je kunt en wil dat gevoel niet laten gaan, het is ondragelijk om geen moeder te kunnen worden en geen gezin te hebben. Het gemis doet veel te veel pijn.

Hoe doe je dat?

Het onder controle houden van deze gevoelens kost je immens veel energie. En zal je op den duur helemaal uitputten. Hoe voorkom je dit? Hoe kom je nu toch weer uit de overlevingsstand? En hoe ga je met al die lastige emotionele gevoelens om?

Hulp en begeleiding

Hoe kun je deze spanningen verminderen? Hoe ga je om met vragen en opmerkingen van je omgeving? Hoe is het voor jou als iedereen in je omgeving moeder wordt? Wat doet het met je relatie?

Voel je je vaak alleen en onbegrepen in je verlies en je verdriet hierin? Zoek je iemand waarmee je je vragen en twijfels kunt delen en klankbord voor al je vragen en twijfels? Het niet kunnen uiten en delen van je verdriet zorgen voor een secundair verlies, die jouw rouwproces kunnen blokkeren.

 

Ik weet hoe jij je voelt, dat je hier weer bovenop kunt komen en weer een mooi nieuw leven kunt opbouwen. En je zelfs weer gelukkig kan gaan voelen.

Jij wilt…

Niet meer alleen en onbegrepen voelen in je verdriet

Meer energie en balans

Begrip van je omgeving

Je gevoelens en emoties kunnen begrijpen en reguleren

Ontdekken wat er nog wel is en daarvan kunnen genieten

Alle aandacht voor jou

Ik begeleid jouw unieke rouwproces naar een mooie nieuwe toekomst.

Maatwerk aangepast aan wat jij graag wilt en waar je behoefte aan hebt.

Het resultaat

Opluchting dat je je hart hebt kunnen luchten en dat je niet de “enige” bent

Meer energie en balans in je leven

Je weet waar je grenzen liggen en hoe je die kunt aangeven

Je begrijpt wanneer en waarom je soms emotioneel wordt en weet daar beter mee om te gaan

Je hebt ontdekt waar je nog van kan genieten

Je hebt mooie ideeën voor toekomstplannen

Je kunt kiezen uit

Coaching gesprek

In principe zijn alle sessies live sessies en vinden plaats in mijn praktijkruimte te Amstelveen.

Dit is een 1 op 1 gesprek met alle aandacht voor jou. Waar je kunt aangeven waar je graag mee aan de slag wil gaan. Na afloop zul je je minder alleen voelen in je verdriet en opgelucht voelen hierover.

Volg je meerdere sessies dan gaan we alle aspecten waar jij tegen aanloopt een voor een bekijken. Het tarief voor 1 uur is €85.

Online coaching gesprek

Woon je verder weg of zijn er andere omstandigheden? Dan is een online sessie wat voor jou.

Ook dit zijn 1 op 1 gesprekken, waarbij alle aandacht voor jou is. En is in principe gelijk aan een 1 op 1 sessie. Het tarief voor een online sessie is €75

Wandelgesprek

Wandelen in de natuur brengt rust in je lichaam en geest. Je doet letterlijk stappen vooruit, wat je helpt om ook mentaal vooruit te komen.

Ook tijdens een wandeling kun je hier ook je verhaal, vragen en twijfels bij mij kwijt. We kunnen ook een meditatieve wandeling maken voor nog meer energie en balans in je leven. Een combinatie kan natuurlijk ook. De tarieven zijn voor 1 uur voor €75 of 1,5 uur voor €115.

Wil je ook graag kunnen praten met iemand die je begrijpt

en weet wat je doormaakt?

Iemand die je kan ondersteunen en je begeleidt door jouw rouwproces? Dan kunnen mijn 1 op 1 gesprekken je hiermee helpen.

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek