Van overleven naar LEVEN

Het online programma om jouw eigen rouwreis te kunnen maken naar een mooi nieuw leven.

Gaat 2024 van start, houdt je e-mail in de gaten!

Versterk je krachtbronnen

Door mijn kennis als counsellor toe te passen met mijn eigen ervaring, heb ik een eigen methode ontwikkeld. Het is een methode die je spanningsbronnen aanpakt en je krachtbronnen versterkt.

De methode bevat 5 onderdelen met video’s en oefeningen. De onderdelen kun je stap voor stap kunt afronden, maar de volgorde en de tijd die je eraan besteed bepaal jezelf.

L

Liefdevolle bewustwording

Overleven kost heel veel energie en je raakt er ontzettend uitgeput van. In dit onderdeel wil ik daarom met je gaan naar een liefdevolle bewustwording van de impact  een onvervulde kinderwens. Je mag je emoties de ruimte geven en op jouw manier laten zien.

E

Energie
in balans

Hier gaan we werken aan je energiebalans. Dat is niet alleen rust voor jezelf inplannen, maar ook ontdekken waar je energie van krijgt. En hoe je de balans houdt tussen rust en (te veel) dingen doen.

V

Veilig voelen en vertellen

In dit onderdeel gaan we bezig met emoties en gevoelens die je tot nu toe niet hebt durven laten zien aan anderen. Hoe kaart je aan dat je graag over jouw verdriet wilt praten? Ook ga ik je vertellen hoe je het beste met je emoties kunt omgaan in lastige situaties.

E

Evenwichtige eigenwaarde

Nu je geen vader of moeder meer zult worden, zul je je afvragen wie je nou bent, nu je geen vader of moeder meer kan zijn. Je zult je afvragen wat jouw plaats in de wereld nu is en misschien zelfs wat de zin van het leven is. We gaan aan de slag met ontdekken wie jij nu daadwerkelijk bent en wat jou gelukkig maakt.

N

Nieuwe
toekomst

In dit laatste onderdeel blikken we terug op de vorige onderdelen en bekijken we hoe we jouw mooie nieuwe toekomst verder kunnen invullen. Wie wil je graag zijn en wat wil je bereiken of doen en wat heb je nodig om je gelukkig te blijven voelen.

Wil je alvast aan de slag?

Download dan onderstaand e-book

5 tips om jezelf weerbaar te maken tegen pijnlijke vragen en opmerkingen, als zwanger worden (nog) niet lukt.